Kawan sampai Nikah
Profile Picture

#wee.Mar

best

09/03/2019 08:19 PM

Profile Picture

balqisssofea

Best cita ni

05/01/2019 12:51 AM

Profile Picture

ichaaa

hm bila nak sambung lagi. tak sbrnya nak bce

04/11/2018 02:22 PM

Profile Picture

Ct Nursyazwani

Bila nk smbung nie

18/09/2018 03:02 AM

Profile Picture

ery

best

26/06/2018 10:00 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Hai semua sy dah kembali..Sorry semua sbb buat masa ni x dpt nak smbg buat..sbb ter logout.but don't worried okay.. nnti sy buat yg menarik sikit eh:)

10/05/2018 08:48 AM

Profile Picture

mar

best..smbglah lagi..nak baca ni.

05/05/2018 03:02 PM

Profile Picture

_ellyalya_

bila nak sambung ni tak sabar lah

11/04/2018 06:14 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Hi smua..sy akan cuba untuk smbg novel ni ya..Siapa² yg dah baca tu,, boleh lah follow sy yaa..tq smua^_^

04/03/2018 02:31 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Untuk semua para pembaca novel sy ni..Minggu ni dan depan sy busy sikit..maklumlh exam. minggu yg ke3 sy sambung.Thankyou! <^_^>

22/02/2018 11:00 PM

Profile Picture

Leen Adleen

sambung plz...

22/02/2018 09:18 PM

Profile Picture

Adella Chu

best.. bila nak smbung

18/02/2018 08:05 AM

Profile Picture

Eby Jelianie

Hai guys.I'm back. tq sbb sudi jg baca ya..kalau nak saya smbung novel ni, comment jer kat sini ya.^_^

07/02/2018 10:28 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Read my story at wattpad ??Akene Ji Hyo?? (that's my name)

02/02/2018 03:01 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Thanks a lots semua pembaca krna tlh membaca novel saya, hingga mencapai 1k pembaca..thanks once again?

01/02/2018 11:06 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Nak tanya ni..Best tak novel ni sahabat semua? Maaf slow update b'coz sye tgh busy skrg..?

23/01/2018 11:24 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Maaf yee all..kekadang saya lambat update novel ni.

27/12/2017 06:34 PM

Profile Picture

Eby Jelianie

Thank you.. yang sudi baca novel saya ni.. ;-) ^_^

24/12/2017 12:50 AM